Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъвто пазара тук, такъв и в Италия, такъв и в Германия.
    И тук и там си избираш колата.
    Това са пазарни цени.
    Знам, че винаги в България колите са кошници, знам, че винаги в Германия са най-хубавите и скъпи коли и знам, че на Русия колата е най-добрата в целия свят.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Какъвто пазара тук, такъв и в Италия, такъв и в Германия.
      хахаха....за тебе сигурно "женският пазар" и "nasdaq" е едно и също.

Всеки си избирал колата.... пазарни цени...::facepalm:: Аре бегай, от тука с откровенните глупости и общите приказки. Ако някога осмислиш какво съм писал в темата за цените - заповядай да коментираш пак.
      '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

• Бо, айде не коментирай Русия и совалката му, карай си немския дарак със здраве....

Най-добре...нито ти я продавам, нито коментирам нещо с теб, как му викаха кон с капаци....
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Това са пазарни цени.
          Знам, че винаги в България колите са кошници, знам, че винаги в Германия са най-хубавите и скъпи коли и знам, че на Русия колата е най-добрата в целия свят.
          Думата свят трябва да бъде заменена с вселена.
          sigpic
          Alfa Romeo 159 SW TI-ex
          Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
          http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

• И пак се почна срането, все едно някой ви е опрял пищака отзад и ви е накарал да си купите 159 за 5к. Всеки сам си знае сметката и сам си преценява за къв "филм" да си купи "билет".

Comment

• Хайде на евтините 159ки;http://www.willhaben.at/iad/gebrauch...uchtwagen/159/
              145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
              159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
              159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Получих номер на шаси , но не ми излиза никаква информация никъде
                Някой може ли да ми помогне ?

zar93900007152285

сорри за първия пост в другата тема , молбата ми е по - скоро за тази тема
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                  Получих номер на шаси , но не ми излиза никаква информация никъде
                  Някой може ли да ми помогне ?

zar93900007152285

сорри за първия пост в другата тема , молбата ми е по - скоро за тази тема
                  ще се наказваме май май за поста
                  Attached Files
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Колега, много се извинявам !
                    Просто нямам грам познания по таз кола , а една такава ме чака в Италия и трябва да капарирам и направо вече не мога да спя и се чудя от къде и как да узная нещичко и се извинявам отново
                    Born to make me happy

Comment

Това са пазарни цени.

Германия отдавна не е еталон за най-хубави коли втора употреба в Европа.Не само заради големите ръжделци,ами и поради ред други причини.А и дараците които идват от Германия да не мислите,че са на немци.Дрън-дрън.На турци,албанци,мароканци, се хора от третия свят,които освен да са мачкали газта на въпросния дарак,друго не са правили.В един момент е толкова пребита,че трябва да даде повече от колкото му струва колата,че да мине тюф и айде за БългарияНемеца никога няма да си даде добре подържаната кола,на тия цени които са в момента в България.Бил съм по така наречените ,,експортни автокъщи,, от където товарат автовозите за България.Мама мияКола на под 500 000км нямаше.Никой дори не си и прави труда да им вдигне капаците на тия коли да види аджиба тая кола има ли двигател няма ли
                      Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:16.
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Днес ходих да гледам тази кочинка http://www.cars.bg/c1050589. Автомобилът е абсолютен "дарак". Пребоядисан, с боксуващ съединител, 10 мин. ми я палиха с кабели и т.н... Остана ми само една 400 километрова разходка, за което благодаря на "коректния" търговец.
                        Last edited by Boris7t5; d.m.y г., 23:24.

Comment

• Първоначално публикувано от Boris7t5 Покажи съобщение
                          Днес ходих да гледам тази кочинка http://www.cars.bg/c1050589. Автомобилът е абсолютен "дарак". Пребоядисан, с боксуващ съединител, 10 мин. ми я палиха с кабели и т.н... Остана ми само една 400 километрова разходка, за което благодаря на "коректния" търговец.
                          Хубаво е,че даваш информация тук,защото доста колеги я загледаха явно заради цената
                          Born to make me happy

Comment

Днес ходих да гледам тази кочинка http://www.cars.bg/c1050589. Автомобилът е абсолютен "дарак". Пребоядисан, с боксуващ съединител, 10 мин. ми я палиха с кабели и т.н... Остана ми само една 400 километрова разходка, за което благодаря на "коректния" търговец.
                            Явно не е сделката на годината...
                            Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                            ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                            ex Alfa 156 1,9 JTD
                            ex Alfa 75 1,8

Comment

Ами колега аз само като и гледам цената и не бих се разкарал до там. Прекалено е ниска. Чак такъв джакпот

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=8w71ly

Някой нещо? Освен волана че е освежаван
                                www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                                X